Лотос - 45 ЕООД -‎ Агенция за подбор на персонал - гр.София - Агенции, Борси, Бюра за Работа в град София - Агенции, Борси, Бюра за Работа в София - Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg - Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg
РаботаБГ
Сряда, 28.06.2017, 04:43
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
     
FACEBOOK
ВХОД


Добре дошли Гост | RSS
Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg
Главна » Сайт Каталог » Агенции, Борси, Бюра за Работа в София » Агенции, Борси, Бюра за Работа в град София

Лотос - 45 ЕООД -‎ Агенция за подбор на персонал - гр.София
http://www.lotos-45.com/ 03.02.2014, 14:22
за Кандидати
                                 Защото заслужавате най-доброто

Лотос – 45  ЕООД  е лицензирана  агенция за  подбор на персонал от Министерството на труда и социалната политика с Лиценз No 1376, валиден до 01.12.2016 г.
 
Уважаеми Кандидати,
на първо място бихме искали да Ви информираме, че услугите ни за Вас са БЕЗПЛАТНИ:
 ·      Вие не заплащате такси, за да станете част от кандидатите в нашата база данни
·     Не заплащате с трудовото си възнаграждение на Работодателя, за това, че Ви е наел посредством нас
·     Не сте задължени да приемате предложението за работа и можете да продължите самостоятелно търсенето директно при други Работодатели

 
                                      вашият ШАНС И ПРЕДИМСТВО
 
пред останалите търсещи работа, ако решите да станете част от Кандидатите в нашата база данни:
·     Ставайки Кандидат за работа при нас, ние се ангажираме да Ви информираме и консултираме БЕЗПЛАТНО относно търсене и започване на работа при Работодател, професионална реализация, необходимост от обучение, трудово – правни консултации.
·     Ставайки Кандидат за работа при нас, Вие ще бъдете информирани за заявени при нас позиции от Работодатели в сферата, в която желаете да се реализирате.
·     Ставайки Кандидат за работа при нас, Вие ще имате информация за последните новини на пазара на труда, което ще Ви прави по – конкурентни и по – гъвкави, както пред останалите търсещи работа, така и за самия Работодател.

                                          нашият НАЧИН НА РАБОТА:

След като сте подали актуална автобиография и снимка, както ако желаете и мотивационно писмо и препоръки, ние ще се свържем с Вас, за да уговорим дата и час за събеседване. На срещата се попълват стандартни документи, с които вие давате съгласието си да станете част от кандидатите, търсещи работа чрез нас, както и разговаряме с Вас за Вашата квалификация, желана работа и визия за реализация. При съгласие от Ваша страна прилагаме тестове за език, компютърна грамотност, професионални умения и личностни качества, благодарение на които Вие ще станете по – атрактивен кандидат за всеки един Работодател.
Единственото, което трябва да направите, е да отделите един час от времето си, за да се срещнете с нас и да обсъдим как можем да бъдем полезни в последващата Ви професионална реализация.
гр.София
бул. Цариградско шосе №133
тел. :  02 971 81 63
GSM :  0889 513 473, 0878 611 686
Прегледи: 610 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 3.3/3
Направете безплатен уеб сайт с oVo
Copyright MyCorp © 2017