Агенция „Нанни” ЕООД - лицензирана агенция за детегледачки и домашни помощнички - гр.София - Агенции, Борси, Бюра за Работа в град София - Агенции, Борси, Бюра за Работа в София - Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg - Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg
РаботаБГ
Сряда, 28.06.2017, 04:46
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
     
FACEBOOK
ВХОД


Добре дошли Гост | RSS
Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg
Главна » Сайт Каталог » Агенции, Борси, Бюра за Работа в София » Агенции, Борси, Бюра за Работа в град София

Агенция „Нанни” ЕООД - лицензирана агенция за детегледачки и домашни помощнички - гр.София
http://www.nanny.bg 03.02.2014, 14:35
Агенция „Нанни” ЕООД е първата лицензирана агенция (лиценз № 1158 от 09.09.2009) за детегледачки и домашни помощнички в България. Стартира своята дейност и иновативна работа през 2008 година.
Екип от млади хора, с опит като детегледачки и изпълнени с много любов към децата, създадоха този нов и различен проект, с идеята да осигурим най-добрите грижи за нашите клиенти.
Децата са най-ценното на този свят. Грижата за тях носи щастие, както на детето, така и на неговите родители. Услугите, които NANNY осигурява и поддържа, са насочени към развитието на детето и израстването му в благоприятна семейна среда.
Правилният подход и любовта са едни от най-важните неща, за да достигнем до детето си и да разберем нуждите му. Нека обогатим неговите знания, психически и физически възможности. Специалисти от сферата на психологията, физиотерапията, логопедията и образованието допълват нашия екип.
   - Стремим се да поддържаме среда, в която детето Ви общува, забавлява се и открива света в цялата му пъстрота.
   - Ние се грижим за развитието на Вашето дете, спестяваме Ви време и Ви даваме възможност да прекарате качествено времето си заедно.
   - Поддържаме актуална база данни от детегледачки, домашни помощнички, болногледачки, учители и специалисти в различни сфери.
   - Организираме детски празненства и събития, и Ви помагаме да запазите щастливите си моменти заедно.
   - Грижим се да Ви предоставим най-подходящите кандидати и Ви позволяваме да зададете своите критерии, според които ние намираме Вашата детегледачка, домашна помощница или болногледачка.
     Осигурете си Вашето спокойствие като оставите всички грижи на нас!
гр.София
ул. "Парчевич" №44, етаж 4
Телефон: 0896488580
Сайт: http://www.nanny.bg 
Прегледи: 980 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 2.2/5
Направете безплатен уеб сайт с oVo
Copyright MyCorp © 2017