КОНСУЛТАНТСКА ФИРМА ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗЕНИТ - гр.Шумен - Агенции, Борси, Бюра за Работа в град Шумен - Агенции, Борси, Бюра за Работа в Шумен - Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg - Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg
РаботаБГ
Сряда, 28.06.2017, 04:46
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
     
FACEBOOK
ВХОД


Добре дошли Гост | RSS
Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg
Главна » Сайт Каталог » Агенции, Борси, Бюра за Работа в Шумен » Агенции, Борси, Бюра за Работа в град Шумен

КОНСУЛТАНТСКА ФИРМА ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗЕНИТ - гр.Шумен
http://www.zenyt.com/ 31.01.2014, 22:19
КОНСУЛТАНТСКА ФИРМА ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗЕНИТ има 19 годишен опит в организирането на ефективни кампании за набиране на персонал и установени процедури за насочено търсене на кадри.
В нашата работа използваме процедури за прецизен психологически подбор на кандидатите за работа, работим с нови, съвременни методики в областта на психологическия подбор.
Както всяка разрастваща се фирма, следим и сме запознати в детайли с пазара на труда и човешките ресурси в страната.
Работим с екип от отлично обучени, мотивирани и отговорни служители. Те имат богат опит в подбора, обучението и управлението на персонала.
Прилагайки съвременни процедури за подбор на персонал известни със своята надежност и бързина ние осигуряваме надеждни кадри и сигурен персонал на фирмите с които работим, което естествено води до изграждане на едно дългосрочно сътрудничество и партньорство с нашите клиенти.
Извършва подбор на кадри, чрез професионална мрежа от контакти и в кратки срокове може да ви осигури специалисти и мениджъри от различни области: финанси, търговия, маркетинг, информационни технологии, логистика, производство, администрация и др.
През изминалите години ние натрупахме богат опит в осигуряванетто на пълната гама от консултантски услуги в областта на Човешките ресурси.  В нашите екипи работят професионалисти доказали своите качества и умения пред нашите клиенти.В състояние сме да подпомогнем избора Ви на служители от най-низшите до най-висшите позиции във вашата организация при строга конфиденциалност по време на подбора.
гр.Шумен
бул. "Плиска” № 36, ет. 3
Телефони:  054/ 831 200, 0894305194
Прегледи: 222 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 5.0/1
Направете безплатен уеб сайт с oVo
Copyright MyCorp © 2017