Агенция за подбор на персонал "ЛЪКИ КОРЕКТ" - гр.Пазарджик - Агенции, Борси, Бюра за Работа в град Пазарджик - Агенции, Борси, Бюра за Работа в Пазарджик - Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg - Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg
РаботаБГ
Сряда, 28.06.2017, 04:47
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
     
FACEBOOK
ВХОД


Добре дошли Гост | RSS
Работа в България | Работа в Чужбина | Rabota-bg.ovo.bg
Главна » Сайт Каталог » Агенции, Борси, Бюра за Работа в Пазарджик » Агенции, Борси, Бюра за Работа в град Пазарджик

Агенция за подбор на персонал "ЛЪКИ КОРЕКТ" - гр.Пазарджик
http://www.lucky-corect.free.bg/ 30.01.2014, 22:20
Агенция за подбор на персонал "Лъки Корект" е лицензиран посредник за информиране и наемане на работа на територията  на Република България. Тя е консултантска фирма, създадена през месец април 2006 година, предлагаща подбор на персонал и консултации в сферата на човешките ресурси.
Ние, работещите в "Лъки Корект", особено ценим отношенията на партньорство, доверие и сътрудничество и с чувство на удовлетворение благодарим на всички клиенти. Нашата философия залага на подход, съобразен с всяка от специфичните нужди на Клиента, като тясно обвързва нашата работа с неговите проблеми. Ето защо ние изграждаме и поддържаме близки отношения с партньорите си. Обслужваме ги бързо и ефективно, като предлагаме цялостни решения за техния бизнес. Ние сме гъвкави новатори, със стремеж към разбиране и разрешаване на проблемите на клиента. Предимствата на "Лъки Корект" са, че сме мобилни, бързи, адаптивни, познаваме добре целия спектър на стопанския живот, поради възможността ни да работим за различни по вид, дейност и големина компании - търговски, производствени, услуги, финанси, строителство и други. Ние съществуваме за да подпомагаме надлежно и трайно нашите партньори в търсенето им на оптимално добър персонал.
Използвайки най-новите и модерни технологии, изградихме една универсална структура с напълно затворен цикъл на обслужване - от интереса до реализацията на всяка една иновационна идея.
Нашите принципи са отговорност, конфиденциалност, гъвкавост.
гр.Пазарджик
хотел "Елбрус", етаж 1, офис 6
тел.: 034 44 56 46
GSM: 0888 944 313 
GSM: 0878 787 344 
Прегледи: 236 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 0.0/0
Направете безплатен уеб сайт с oVo
Copyright MyCorp © 2017